Hudson Kijkduin

Hudson Bar & Kitchen is bar en restaurant  inéén en bruist van de Amerikaanse invloeden.  Het interieur van Hudson draagt bij aan de beleving van het restaurant: easy going with an American Bite.  

Een bezoek aan Hudson is een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten met  American dishes als chili, spare ribs, wraps, hot dogs en de ondertussen befaamde Hudson burgers.  Alles wordt met passie en eerlijke ingrediënten bereid, afgemaakt met heerlijke sauzen en altijd steakfrites en coleslaw on the side.

Hudson Bar & Kitchen Kijkduin ligt aan de Boulevard van de charmante badplaats Kijkduin. Vanaf het zonnige terras is het genieten van het uitzicht op het strand en de zee.

Ieder moment van de dag of avond is geschikt om bij Hudson binnen te lopen. Of het nu gaat om een koffie met cheesecake, een high tea, borrel of diner. Op het Deltaplein van Kijkduin treft u overigens veel leuke winkels. Als u even de rust wilt opzoeken, bent u binnen enkele minuten in de duinen. Ook voor kinderen is er genoeg te doen beleven in Kijkduin. Een heerlijke plek!!

Reserveren kan via Couverts of bel naar: 070 - 3236950

Openingstijden: 
Maandag - vrijdag: 10:00 - 00:00 uur

Zaterdag & zondag: 9:00 - 00:00 uur

Exclusiviteit:
Hudson Kijkduin beschikt niet over aparte ruimtes, maar kan eventueel in haar geheel worden afgehuurd.


Geschikt voor:
Lunch, diner, borrel, high wine/wine, zakelijk, grote gezelschappen etc.


Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (bus), Parkeerterrein aanwezig.

Gratis Wi-Fi?
Ja

Adres:
Deltaplein 630, 2554 GJ, Den Haag

Website:
www.restauranthudson.nl/vestiging/kijkduin/