Grand Café Xieje

Recht tegenover de Haagse Hogeschool bevindt zich sinds 1999 Grand Café Xieje. Met de gezelligste terrasboot van Den Haag pal voor de deur weet menig student ons dan ook moeiteloos te vinden.

Maar niet enkel studenten verblijven graag bij Xieje, ook het bedrijfsleven, de buurtbewoners en medewerkers van de Haagse Hogeschool bezoeken ons dagelijks voor een goede bak koffie, (snelle) lunch, gezellige borrel en onze heerlijke maaltijden in de avond.

Naast onze uitgebreide lunch en dinerkaart serveren wij het hele jaar door elke week 4 verschillende daghappen met frisse gerechten in de zomer en stevige stampotjes in de koude maanden.

De week sluiten wij af met op donderdag en vrijdag onze legendarische borrels, gezellige mensen, goede muziek, heerlijke drankjes en hapjes en de voeten van de vloer!!

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten en kan de locatie op beide dagen in haar geheel exclusief worden afgehuurd. Op basis van uw wensen en budget bespreken wij graag de mogelijkheden, alles kan en alles mag!

Wilt u een tafeltje reserveren dan kunt u een email sturen naar info@xieje.nl. Voor groepen groter dan 10 personen vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze salesafdeling. 

 Openingstijden: 
Maandag - vrijdag: 9:30 - 00:00 uur
Zaterdag & zondag: gesloten 

Exclusiviteit:
Xieje is elke zaterdag en zondag geheel exclusief af te huren.

Geschikt voor:
Lunch, diner, (besloten) (netwerk)borrels.

Av:
Apparatuur op aanvraag te verzorgen.


Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (bus/tram), Station Holland Spoor op loopafstand, parkeergarage Q- Park, direct onder de Haagse Hogeschool. 

Capaciteit:
50 - 200 personen, eigen terras en terrasboot in de zomermaanden.

Gratis Wi-Fi?
Ja

Adres:
Leeghwaterkade 190, 2521 DZ, Den Haag

Website:
www.xieje.nl