Locaties

Begin 2014 is Somhoreca opgericht ten behoeve van het creëren van een sales, marketing en public relations platform voor de bij haar aangesloten bedrijven.   
De onderneming behartigt voor deze 11 gerenommeerde Haagse horeca bedrijven. De aangesloten Haagse locaties zijn Burrata Goudenregenplein, Burrata KortenaerkadeBurrata Turfmarkt, De Tijd Bar & Grill, Eetcafé CLOOS, Haagsche Bier KluisHudson Beach, Millers, Millers Beach, Seafoodbar 19 en Xieje.

Deze bedrijven hebben allemaal een zeer uiteenlopende uitstraling, waardoor wij u voor elk evenement een perfecte locatie en sfeer kunnen bieden en waar wij ruimtes bieden die gedeeltelijk of in zijn geheel zijn af te huren. Wilt u voor een groep reserveren dan kunt u hier informatie aanvragen. 


Het Plein, centrum Den Haag

Sinds jaar en dag is het Plein vooral bekend om de horeca gelegenheden die zich hier hebben gevestigd en waar veel van de, in de omgeving werkende gasten komen voor een (zaken) lunch, borrel en/of diner. Maar ook voor zakelijke bijeenkomsten bent u op het Plein aan het juiste adres, daar vele zaken eigen, mooie, ruime aparte zalen bieden.
Het Plein trekt veelal professioneel en hip publiek en overdag zit u het best aan een tafeltje op het terras met het gezicht in de zon. 
’s Avonds schudt het Plein de relaxte sfeer van de dag van zich af, de stemgeluiden sterken aan en de muziek van de cafés vullen het Plein.

Van de 11 bedrijven die bij Somhoreca zijn aangesloten vindt u De Tijd Bar & Grill, CloosHaagsche Bier Kluis, Millers en Seafoodbar 19 op het Plein. Alle dagen van de week bent u op deze prachtlocaties van harte welkom.

Xieje ligt in de buurt van de Haagse Hogeschool.

In een woonwijk bij het Goudenregenplein vindt u, Burrata. Wilt u heerlijk, rustig dineren kom hier dan genieten van de met liefde gemaakte Italiaanse gerechten. De tweede vestiging van Burrata vindt u aan de Turfmarkt in Den Haag.

Op 1 september 2019 is de derde vestiging van Burrata aan de Kortenaerkade geopend. Hier komt het zakelijke gedeelte en het familaire gevoel van het Zeeheldenkwartier tezamen door middel van de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. 

In Kijkduin kunt u vanaf begin maart tot eind oktober de twee strandpaviljoens bezoeken. Beneden aan de boulevard vindt u Hudson Beach en iets verderop in het Westduinpark bent u van harte welkom bij onze heerlijk strandtent Millersbeach.