Grand Cafe Xieje

Recht tegenover de hoofdingang van de Haagse Hogeschool bevindt zich sinds 1999 Grand Café Xieje. Menig student weet dan ook de weg naar de gezelligste terrasboot van Den Haag moeiteloos te vinden.

Wij zijn er trouwens niet alleen voor de studenten. Ook het bedrijfsleven, de buurtbewoners en de medewerkers van de Haagse Hogeschool komen graag naar ons toe voor een lekkere bak koffie, een snelle lunch, een leuke borrel of een heerlijk diner voor een goede prijs. Overdag de overheerlijke broodjes, de uitsmijters en de maaltijdsalades, ’s avonds serveren wij voor u, naast onze a la carte kaart elke week weer verschillende daghappen; zo zijn er de frisse gerechten in de zomer en de stamppotjes in de winter. Je kunt bij ons een jaar lang eten en elke dag iets anders, klinkt goed toch!

Op donderdag- en vrijdagavond staat Xieje weer helemaal vol met alle gezellige mensen die het weekend alvast willen inluiden. Velen kennen deze legendarische borrels al maar wees niet bang om dit zelf te ondervinden, dus… Ik zie je, in Xieje!