De Tijd Bar & Grill

De Tijd Bar & Grill heeft een unieke ligging met een prachtig uitzicht over het Plein, een sfeervolle zaak met een interieur van internationale allure, uitmuntende gerechten en wijnen, en zeer vriendelijke, service gerichte medewerkers. De Tijd Bar & Grill biedt ook voor uw gezelschap de perfecte beleving.

Bij de Tijd kunt u van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat terecht om te genieten van de gerechten uit onze diverse keuken. Daarnaast onderscheiden wij ons van de overige restaurants op het Plein met ons steakhouse concept! Door onze speciale vlees- en vis houtskoolgrill krijgt elk gerecht een superieure grillsmaak. Dat, in combinatie met het beste kwaliteit “dry aged” vlees voor de echte Bourgondiër, maakt van elk gerecht een smaaksensatie.

Op zoek naar een locatie voor uw evenement?

  
Voor zowel uw persoonlijke als zakelijke events verwelkomen wij u graag.
Kerst-, Nieuwjaar- of Netwerkborrel? De Tijd beschikt over een luxe, ruim opgezette 1e etage met geweldig uitzicht over zowel het Plein, als de begane grond, middels de mooie open vide. Deze ruimte is tevens perfect geschikt voor uw borrel, verjaardag, of vrijgezellenfeest.

“De Tijd-beleving” compleet maken? Elke vrijdag en zaterdag wordt het weekend vanaf 22.00u feestelijk ingeluid … en er mág gedanst worden!

Direct een tafeltje reserveren? Klik dan hier. Voor groepen groter dan 10 personen kunt u contact opnemen met onze salesafdeling


Openingstijden: 
Maandag - donderdag: 10:00 - 01:00 uur

Vrijdag & zaterdag: 10:00 - 02:00 uur
Zondag: 10:00 - 00:00 uur 


Exclusiviteit:
Bovenverdieping kan worden afgehuurd, eigen bar en garderobe is aanwezig. 


Geschikt voor:
Lunch, diner, borrel, receptie, workshop en vergaderingen.


Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (bus/tram), Centraal Station op loopafstand, Plein parkeergarage onder het Plein.

Capaciteit:
300 – 350 personen in de gehele locatie, 1e etage 100 – 150 personen

Gratis Wi-Fi?
Ja

Adres:
Korte Poten 1, 2511 EB, Den Haag

Website:
www.grandcafedetijd.nl