Millers Beach 

Millers Beach aan het strand van Kijkduin is meer dan alleen een strandtent. Met haar luxueuze uitstraling is Millers Beach dé ideale locatie voor uw borrel, diner, feest, vergadering en zelfs trouwerij. U en uw gasten kunnen lekker vertoeven in heerlijke loungebanken op de terrassen of in ons ruim opgezette restaurant met open haard.


Lekker en bijzonder eten, heerlijke dranken, een uitstekende sfeer en vriendelijk, behulpzaam personeel, zijn de kenmerken van Millers Beach. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw groepsevenementen, teambuildingsactiviteiten, zakelijke besprekingen, een spetterend (bedrijfs)feest, diners, buffetten of barbecues? Alles is mogelijk bij ons!

Een leuke dag op het strand met vrienden of uw bedrijf, bij Millers Beach organiseren wij desgewenst leuke (strand)activiteiten zoals een zumba & salsa workshops, sportdag, beachvolleybal, tenniswedstrijden, of een rit op zee met een powerboat, van intensief tot relaxed, maar gegarandeerd plezier voor iedereen. 

Trouwen

Millers Beach is een erkende vrije trouwlocatie waar uw vrijgezellenfeest en bruiloft vieren en nog veel meer mogelijk is. Of u nu met de voetjes in het zand aan het strand zelf in het huwelijk wilt treden, hier de receptie wilt houden of een onvergetelijk feest voor de familie en vrienden wilt beleven, het kan bij Millersbeach! 

Uitstekende sfeer, de beste kwaliteit, geweldige ambiance, prachtige omgeving en alles tot in de puntjes verzorgd, dat zijn de kenmerken van elk event bij Millers Beach!

Wilt u reserveren dan kunt u een mail sturen naar events@millersbeach.nl. Voor groepen groter dan 10 personen of een offerte voor bijvoorbeeld een huwelijk of feest neem dan contact op met onze salesafdeling.

Openingstijden: 
April - oktober
Maandag - zondag: 9:00 - 23:00 uur 

Exclusiviteit:
Het paviljoen is zo opgebouwd dat er voor elk evenement een geschikte indeling gemaakt kan worden. Er zijn 4 terrassen en 2 binnenruimtes, die geschikt zijn voor grote groepen. De terrassen kunnen volledig overkapt worden. Natuurlijk zijn ook kleinschalige evenementen perfect te organiseren met behoud van een intieme sfeer.

Geschikt voor:
Lunch, diner, borrel, huwelijksfeesten, recepties, BBQ’s, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, vergaderingen etc.

Av:
Apparatuur op aanvraag te verzorgen.Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (bus) en gratis parkeren bij het strand.

Capaciteit:
Tot 2.000 personen

Gratis Wi-Fi?
Ja

Adres:
Strandslag 7 (einde De Savornin Lohmanpad), 2566 DP Den Haag

Website:
www.millersbeach.nl