MILLERS

Millers is een toegankelijk internationaal restaurant met een stijlvol retro- chique interieur waar kwaliteit en versheid van onze producten en service met een glimlach tot de kernwaarden behoren. Of het nu gaat om uw lunch, borrel, diner, high wine of drankje en hapje op het terras, wij verzorgen het graag.

Overdag is Millers één van de betere Haagsche grand café’s voor heerlijke koffie in de ochtend, een ontspannen of snelle (zaken-) lunch, en een gezellige borrel met gevarieerde wijn- en biteskaart om de dag mee af te sluiten. In de avond uren is Millers een a la carte restaurant met comfortabele banken waar u uitgebreid kunt genieten van mooie wijn-spijs combinaties, gastvrijheid en het interieur.

Op vrijdag en zaterdag gaat na het diner het meubilair aan de kant en wordt Millers tot in de vroege uurtjes hét danscafé van Den Haag!

 

Business

Wenst u graag buiten de vertrouwde ruimte van uw kantoor te vergaderen in een stijlvolle inspirerende omgeving? Dan bieden wij u hiervoor de geschikte faciliteiten. Zowel de Café Upstairs als de Millers Upstairs, zijn twee in retro chique stijl ingerichte zalen (met schitterend uitzicht over het Plein en de Tweede Kamer) zijn uitermate geschikt voor al uw vergaderingen, borrels, diners en feesten voor grotere gezelschappen, met voor elke bijeenkomst bijpassende arrangementen om uw verblijf bij ons compleet te maken.

Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak met ons, en wij verwelkomen u graag voor een bezichtiging van deze veelzijdige en prachtige locatie!

Wilt u direct een tafeltje reserveren klik dan hier. Voor groepen groter dan 10 personen vragen wij u contact op te nemen met onze salesafdeling

 
Openingstijden: 
Zondag, maandag & woensdag: 10:00 - 01:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 03:00 uur
Donderdag: 10:00 - 04:00 uur
Vrijdag & zaterdag: 10:00 - 04:30 uur 


Exclusiviteit:
Millers Café (zondag t/m woensdag o.i.o), Café Upstairs (alle dagen) en Millers Upstairs (alle dagen) zijn allen exclusief af te huren.

Geschikt voor:
Lunch, diner, borrel, high wine, zakelijk, private dining, netwerkborrels, grote gezelschappen etc. 
Donderdag – zaterdag: Live DJ’s en regelmatig grote feesten (o.a. Mansion & Fusion)

Av:
Alle locaties zijn uitgerust met een beamer, scherm, flip-over en wifi. Overige apparatuur op aanvraag te verzorgen. 

Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (bus/tram), Centraal Station op loopafstand, Plein parkeergarage onder het Plein

Capaciteit:
Millers Café: max. 300 personen, Café Upstairs: max. 65 personen; Millers Upstairs: max. 120 personen (beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over het Plein, een eigen bar en eigen sanitaire voorzieningen)

Gratis Wi-Fi?
Ja

Adres:
Plein 8-10, 2511 EB Den Haag

Website:
www.millersdenhaag.nl