Seafood Bar 19

In een prachtig pand, midden op het Plein met uitzicht op de Tweede Kamer, is sinds 1995 café-restaurant Seafood Bar 19 gevestigd, tegenover het Binnenhof. Sinds het begin trekt Seafood Bar 19 veel politici. Het borreluur op donderdag is beroemd!

In het gezellige café van Seafood Bar 19 bent u zeven dagen per week welkom. Seafood Bar 19 bestaat uit een café-restaurant en een besloten zaal; de Ridderzaal.

Bij Seafood Bar 19 is het mogelijk een gezellige borrel te organiseren, zowel binnen als op ons centraal gelegen terras buiten . De Ridderzaal biedt ook de mogelijkheid tot een besloten lunch en diner. Deze zaal is uitstekend geschikt voor vergaderingen en is rustig gelegen op de eerste etage van het pand.

DE KEUKEN

Een restaurant waar je terecht kunt voor broodjes, bites, diner, mooie wijnen en verfrissende cocktails. Waar vis de hoofdrol speelt, maar waar vleesliefhebbers en vegetariërs ook zeker niet vergeten worden. Seafood Bar 19 heeft het allemaal.

En niet alleen voor een lekkere lunch of een smakelijk diner. Ook om te borrelen tot in de late uurtjes. Terwijl jij aan de bar zit, shaken onze bartenders met liefde de meest verrassende cocktails.

Stiekem meer een wijnliefhebber? Onze wijnkaart is ook zeker de moeite waard. 

DANSCAFÉ

Heb je zin om te dansen, dan kan dat bij ons ook. Op vrijdag en zaterdag gaan in het bar gedeelte vanaf 22.00 uur de tafels en stoelen aan de kant om de heupen lekker los te gooien. Op zaterdag komt er zelfs een DJ om voor jou de plaatjes te draaien waar jij zo lekker op gaat! Met een heerlijke gin tonic tot in de vroege uurtjes dansen maakt jouw avondje uit compleet!

Openingstijden: 
Zondag - woensdag: 11:30 - 01:00 uur

Donderdag - zaterdag: 11:30 - 02:00 uur

Exclusiviteit:
De Ridderzaal is alle dagen exclusief af te huren.

Av:
De Ridderzaal is uitgerust met een beamer, scherm, flip-over en wifi. Overige apparatuur op aanvraag te verzorgen. 

Bereikbaarheid:
Met openbaar vervoer (bus/tram), Centraal Station op loopafstand, Plein parkeergarage onder het Plein

Capaciteit:
Restaurant: max. 70 personen, Ridderzaal: max. 40 personen.

Gratis Wi-Fi?
Ja

Adres:
Plein 19, 2511 CS Den Haag

Website:
www.seafoodbar19.nl